Våra tjänster


Ett urval av det vi erbjuder

MOTOROPTIMERING

I sammarbete med TuningGruppen så erbjuder jag optimering av de flesta bilmärken och modeller.

De tjänster som jag erbjuder är bl.a.

-Steg1/2

-DPF delete (Behöver också plockas bort fysiskt, kan vi också hjälpa till med)

-Adblue delete

-EGR delete

-Eco trim

-Hastighetsspärr A-traktor

För att se vilka bilar jag kan göra och vad en optimering kan göra för din bil så ber jag er att besöka tuninggruppens hemsida

EFTERMARKNADSDELAR

När du vill ha en bil som skiljer sig från mängden finns det hundratals vägar att gå och vi kan hjälpa er navigera vilka som är rätt för dig beroende på vad ni har för förutsättningar och vad ni vill upnå.

Vill ni kanske förvandla eran "tråkiga" vardagsbil till en bil som får folk att vrida på nacken med lite enkla medel eller om ni bara vill ha ett lite cleanare utseende på bilen genom att tona rutorna eller sänka bilen lite så kan vi oavsett hjälpa till med att både leta rätt på delarna som ger er mest för pengarna och samtidigt installera grejerna.

FOLIERING

Foliering av hel bil eller delar såsom huv, tak eller backspeglar

Chrome delete

Toning av lyktor


Jobbar med flera av de stora märkena via mina leverantörer så har hundratals färger att välja på i mina blädderblock. Går jättebra att boka en tid för att bläddra/konsultera bland färgena och de går även att låna hem för att kunna sitta hemma i lugn och ro med hela familjen om man vill.

Använder mig utav film från kända märken inom foliering så som Teckwrap, KPMF, Oracal, APA och Avery denison. Har ni någon annan färg eller märke ni vill att jag skall använda så hör bara av er så kan jag säkert lösa det.

SERVICE

Hjälp med att köpa/sälja bil.

Service eller åtgärda 2:or från besiktingen

Felsöka alla system i bilen och åtgärda ev fel

Polera strålkastare

Ozonbehandling mot dåliga dofter

Möjlighet att hämta och lämna eran bil med egen biltransport

Montering av dragkrok