Om oss


MIN HISTORIA OCH VARFÖR FJÄLLHAGENS BILSERVICE FINNS

VEM JAG ÄR


Andreas Gottfridsson


Jag har varit bilintresserad sedan barnsben och har skruvat med mina egna bilar sedan jag var 15år så i halva mitt liv nu. Första bilarna var det bara utseende som spelade roll så därför byttes det fälgar, sänktes och byttes avgassystem. Lite billjud fick jag pillat in också innan jag köpte första lite mer prestandaorienterade bilen och jag sedan var fast i det träsket länge.

Gjorde de första lite större jobben och provade på att köra bana för första gången. Efter ett par år med den bilen inhandlades en mer trackdayinriktad bil utan inredning med halvbur. Efter lite googlande blev det att jag hittade "Time Attack" vilket jag bestämde mig för att testa. Tävlade första säsongen och lyckades knipa till mig en 2a plats i instegsklassen.

Med det resultatet och blodad tand så byttes bilen ut mot en ännu mer banoptimerad bil som sedan har funnits kvar sedan dess. Tävlade med bilen i 4 säsonger där jag sista säsongen efter uppgraderingar och ombyggnader varje vinter lyckades ta segern i serien. Samma år kom min dotter till världen och tävlandet har legat vilande sen dess men har fortsatt skruva bilar och köra bana.


Varför Fjällhagens Bilservice?


Har under åren blivit tillfrågad att hjälpa kompisar och bekanta med sina bilar och upptäckt att det är väldigt roligt och tillfredsställande att hjälpa andra, så det sista året har jag gått kurs i foliering samt utarbetat lite mallar och andra hjälpmedel för att kunna hjälpa folk med saker jag tycker är roligt. Har hjälpt folk med allt från att sälja sina bilar och allt vad det innebär med rekond till att byta till vinterdäck eller komma igenom besiktningen efter nedslag på tidigare besiktningar. Har bytt motor i bil och folierat bil samt flera andra roliga projekt. Detta och att jag hittade ett erbjudande om att bli återförsäljare för motoroptimeringar har lett ut i att jag skulle vilja göra detta på lite mer seriös skala och kunna göra detta oftare än vad som går med ett heltidsjobb vid sidan av så då föddes Fjällhagens Bilservice.HITTA OSS